Routebeschrijving

Adres:
Vlaardingsekade 57
2636 BD Schipluiden

Rijdt u met een navigatiesysteem? Toets dan in: Schipluiden – Willemoordseweg.

Vanaf de A4 (Den Haag)
Richting Den Haag-zuid, richting westland, rijksweg A4 richting Delft. Deze weg volgen tot afslag Schipluiden. Bij Schipluiden linksaf het dorp in.

Midden in Schipluiden linksaf de ophaalbrug over, u rijdt nu op de Keenenburgweg. Bij het bord doorgaand verkeer links aanhouden, hier gaat de weg over in de Zouteveenseweg. Na ongeveer 3 km bij buurtschap De Kapel rechtsaf de Willemsoordseweg op. Deze (ca. 1 km) uitrijden tot vlak voor het eind. Voor het bruggetje rechtsaf naar de parkeerplaats van Brasserie Vlietzicht. Dit is een ruime parkeerplaats. Hier parkeert u de auto.
U loopt omhoog naar de dijk en gaat rechtsaf richting gemaal. U loopt over de brug en ziet de B&B met de naastgelegen vakantiehuizen ‘de Vlaardingse Schouw’ en het ‘Pomphuis van Zouteveen’ aan uw rechterhand.

Totale afstand vanaf de parkeerplaats is ca. 100 meter.

Vanaf de A20 (Rotterdam of Maassluis)
Afslag Vlaardingen, vanuit Rotterdam rechtsaf van uit Maassluis linksaf de Holysingel op. Doorrijden tot aan de rotonde, linksaf de Churchillsingel op, gaat u met de bocht naar rechts, over in de Albert Schweitzersingel. Er volgt weer een bocht naar rechts.

Vlak na de bocht over de verkeersdrempel linksaf de weg volgen over twee verkeersdrempels langs woonwagenkamp. Daarna rechtsaf de Holyweg op. Deze gaat met een bocht naar links over in de Breeweg. U rijdt nu de polder in en na een lastige bocht (links ziet u de kassen van kwekerij Holy) komt u in de bebouwing van buurtschap De Kapel. Hier slaat u linksaf de Willemoordseweg in. Deze uitrijden tot vlak voor het eind. Bij het bruggetje rechtsaf naar de parkeerplaats van Uitspanning Vlietzicht. Dit is een ruime parkeerplaats. Hier parkeert u de auto.
U loopt omhoog naar de dijk en gaat rechtsaf richting gemaal. U loopt over de brug en ziet de B&B met de naastgelegen vakantiehuizen ‘de Vlaardingse Schouw’ en het ‘Pomphuis van Zouteveen’ aan uw rechterhand.

Totale afstand vanaf de parkeerplaats is ca. 100 meter

Meer informatie, vragen of reserveren? Neem contact op!